Vem Gästar oss säsongen sista program? Tjuvkika här!

Säsongens sista program närmar sig och med i studion har vi:

JLC

Humorgruppen som under guldtuben kammade hem "Årets Stjärnskott".
Lucas Simonsson som är en del av JLC kammade även hem "Årets Instagram" och "Årets Facebook".
Nu på söndag 18/6 kommer de och gästar oss i Bingolotto.

MAGNUS CARLSSON OCH SONJA ALDÉN

Magnus Carlsson är en av Sveriges mest omtyckta och välkända artister. Tidigare medlem i populära band som Barbados och Alcazar och sedan några år framgångsrik soloartist. Vi känner igen hitlåtar från karriären som ”Världen utanför”, ”Not a sinner nor a saint” och ”Möt mig i Gamla stan”.

Vackra sångerskan och låtskrivaren Sonja Aldén är aktuell med sitt sjätte soloalbum ”Meningen med livet”. Med sju låtar på Svensktoppen, tre soloframträdanden i Melodifestivalen och en säsong med Körslaget i TV4 hör Aldén till den rutinerade skaran. I säsongsavslutningen på söndag delar hon med sig av sin ljuvliga stämma.

MATTIAS BYLUND OCH INGVAR OLDSBERG
Även i säsongsavslutningen lottas det ut splitternya bilar, fantastiska solresor och rena kontantvinster till höger och vänster. Totalt ligger 8,8 miljoner i potten och som grädden på moset är det utlottning av 100 000 kr var 10:e minut!

Husbandet leds av Göteborgs egen klavermästare Mattias Bylund och kvällens stadiga bingoutropare är, precis som vanligt – den evigt unge Ingvar Oldsberg.

Boka dina platser under "boka publikplatser"

Leave a Reply